AC Kondor Ljubljana Ponudbe in akcije

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Ponudbe in akcije
  2. Ugodnosti za lastnike starejših vozil
10.02.2023
Ponudbe

Ugodnosti za lastnike starejših vozil

Zakaj bi vozilo starejše od 4-ih let servisirali pri pooblaščenem serviserju? Ker je to za vas najboljša izbira!

ac kondor servis VW ljubljana

Volkswagen je znamka vozil, ki da veliko na udobno in varno vožnjo. Ne samo, da vam to zagotavlja in omogoča v času garancijske dobe vozila, temveč tudi po izteku te dobe. 


Odločite se za servis pri AC Kondor - pooblaščeni servis osebnih in gospodarskih vozil Volkswagen. Vaše vozilo poznamo zelo dobro, bolje kot nepooblaščeni serviserji. Pri iskanju vzrokov težav in okvar, uporabljamo sodobno, tovarniško predpisano računalniško diagnostično opremo, ki nam omogoča hitro diagnosticiranje vseh pomankljivosti vozila, s popravilom pa vam lahko ponovno omogočimo brezskrbno in varno vožnjo. 

Servis in vzdrževanja vozila sta lahko izvedena površno, zakar boste intervale opravljali pogosteje. V AC Kondor smo zavezani k uporabi originalnih nadomestnih delov in kvalitetnega potrošnega vzrdževalnega materiala. 


Lastniki vozil starejših od štirih let koristite tudi servisni program VEDNO VREDNO. Paketi servisnih storitev so pripravljeni za vsak model vozila in vam prinašajo ugodnejše cene storitev, 2-letno garancijo na izvedeno delo in druge ugodnosti.

Image

Če je vaše vozilo starejše od 4-ih let, pokličite Vodjo pooprodaje AC Kondor, Miho Dolenca, ali katerga od servisnih svetovalcev, ki vam bodo odgovorili na vprašanja glede servisne ponudbe Vedno Vredno.

Prepričajte se sami, da je izbira pooblaščenega servisa dolgoročno vaša najboljša odločitev.

Miha Dolenc

Vodja poprodaje
Telefon 
AC Kondor SERVIS: +386 1542 11 80
Mobilna številka +386 51 367 400
Faks 

REZERVIRAJTE SERVISNI TERMIN

Servis in vzdrževanje lahko rezervirate tudi prek spletnega obrazca. Izberite želen termin in opis želenega opravila. Servisni svetovalec vas bo, v primeru dodatnih vprašanj, kontaktiral pred terminom.

Rezerviraj na spletu
banner img

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.