AC Kondor Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja AC Kondor Ljubljana najdete tukaj.

 • servis volkswagen ljubljana
  Predstavitev 08.02.2023

  Pooblaščeni servis VW in VW GV

  AC Kondor je pooblaščeni servis Volkswagen v Ljubljani - BTC. Servisne storitve za nova in rabljena vozila Volkswagen nudimo v celotnem obsegu: mali servis, veliki servis, diagnostika, in drugo.

 • menjava
  MOBILNOST IN VOLKSWAGEN 01.02.2023

  Kdaj zamenjati zimske pnevmatike za letne?

  Zakon o pravilih cestnega prometa predpisuje, da morajo biti motorna in priklopna vozila med 15. novembrom in 15. marcem, ter v zimskih razmerah, ki se pojavijo zunaj omenjenega obdobja, opremljena z zimsko opremo.

 • ID. 4
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 11.04.2021

  Odpeljite novega električnega ID.4 že za 240 eur na mesec

  V naš salon je prišel popolnoma  novi električni ID.4. 100 % SUV. 100% električen.

 • ID
  AKCIJA 19.02.2021

  Nakup 100% električnega vozila ID.3

  Izkoristite nakup novega električnega vozila ID.3 po posebno ugodnih pogojih.

 • Sponzorji SŽ Olimpije
  DOGODEK 11.12.2018

  Postali smo ponosni pokrovitelj SŽ Olimpije

  Ac Kondor je postal ponosi pokrovitelj hokejskega kluba SŽ Olimpija. Petim članom kluba smo včeraj slovesno predali ključe naših Volkwagnov. Ključe je ljubljanskim hokejistom predal naš direktor Gregor Švigelj. AC Kondor ponosno stopa v svet hokeja. Od sedaj se bodo lahko hokejisti varno vozili na tekme in treninge s svojimi T-Roci, Polom in Golfom.

 • Ac Kondor
  NOVO V AVTOHIŠI 24.10.2018

  Prestolnica v znamenju čokoladne pregrehe

  V soboto 20. oktobra se je v Ljubljani odvijala že 6. Čokoljana, sejem čokolade, kjer smo poleg številnih sladkih dobrot lahko videli tudi najčistejši par Volkswagnove flote avtohiše Kondor. Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani smo na ogled postavili električnega Golfa in električnega Volkswagen Upa. Sejem je do sedaj obiskalo preko 15000 ljubiteljev čokoladnih dobrot, kjer smo lahko videli kar 60 razstavljavcev iz vse Slovenije.

 • Golf R
  NOVO V AVTOHIŠI 03.10.2018

  Avtomobil z veliko začetnico

  V življenju so stvari za katere premisliš ali jih resnično potrebuješ, so stari za katere veš, da jih ne in so stvari, ki jih preprosto moraš imeti. Eden takih je Golf, Golf R, avtomobil z veliko začetnico. Veliko dobrega o najmočnejši serijski izvedenki Golfa nam je zaupal tudi prodajni svetovalec avtocentra Kondor Tadej Didovič, ljubitelj avtomobilizma in eden od lastnikov prestižne izvedenke Golfa R.

 • Grand California
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 13.09.2018

  Brezčasni popotnik

  Brezčasni popotnik Pred dobrim letom so pri Volkswagnu predstavili konceptno različico Californie XXl, ki je dvignila veliko prahu. Slednja je ponudila kar nekaj unikatnih tehničnih in prostorskih rešitev, ki se jih nebi sramovali niti največji proizvajalci počitniških vozil. Pred kratkim pa je na Karavaning Salonu v Dusseldorfu, Volkswagen predstavil tudi končno podobo sodobnega popotnika.

 • T-Roc
  NOVO V AVTOHIŠI 29.08.2018

  "T-Roc je prodajni hit"

  Crossover vozila dobivajo vse večjo veljavo na trgu, višje podvozje ter dodatni karoserijski dodatki so kot kaže, pravilna formula za uspeh. Samo v mesecu juniju so T-Roca v Evropi prodali v več kot 16-tisoč primerkih, kar je kar 10-tisoč primerkov več, kot v začetku letošnjega leta. Volkswagnov križanec, ki je osvojil evropska srca s svojo obliko, širokim naborom opreme in individualizacije postaja vse bolj priljubljen tudi na slovenskih cestah. Slednjega lahko preizkusite tudi v avtohiši Kondor v Ljubljani.

 • Golf GTI
  NOVOSTI V SALONU 16.08.2018

  Postanite drzni, preizkusite GTI!

  Volkswagen Golf, model, ki je luč sveta ugledal leta 1974 z namenom, da se približa širši množici kupcev, je le leto kasneje na avtomobilskem salonu v Frankfurtu dobil najdrznejšo različico, ki so jo poimenovali z oznako GTI. Prvi nabriti Golf Mk1 je pod pokrovom motorja skrival 1,6 litrski bencinski štirivalnji motor s 110 kojnskimi močmi, ki je zmogel doseči hitrost 183km/h.

 • T-Roc
  NOVOSTI V SALONU 16.08.2018

  T-Roc, vozite s stilom

  T-Roc, novodobni križanec meščanske prefinjenosti in periferne zmogljivosti. Vozilo, ki ničesar ne prepušča naključju, z njim lahko doživite svojo popolno stilsko preobrazbo. Z dvobarvnim lakom v 11- barvah karoserije ter 3 barvami strehe, bo zadovoljil tako zagovornike umirjenih, kot tudi pripadnike bolj izstopajočih barvnih kombinacij. Izrazite svoj jaz, prav s svojim unikatnim križancem.

 • T-Cross
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 16.08.2018

  T-Cross: Mestni avanturist

  Na slovenske ceste je ne dolgo nazaj zapeljal zastavonoša Volkswagen Touareg, ki si ga lahkoogledate in preizkusite tudi v našem prodajnem salonu . Družina Volkswagen SUV-jev pa bo kmalu bogatejša za še enega novega in hkrati najmanjšega člana. Novi T-Cross bo premiero doživel v jesenskih mesecih letošnjega leta. Novinec bo sodobni križanec, ki bo narejen na platformi Pola in bo za nekaj centimetrov krajši od T-Roca in s tem dopolnil izjemno floto Volkswagnovih vozil.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.