AC Kondor Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja AC Kondor Ljubljana najdete tukaj.

 • Crafter spet na voljo
  Novosti znamke Volkswagen Gospodarska vozila 09.08.2023

  Crafter ponovno na voljo za naročila

  Veseli smo, da lahko uporabno gospodarsko vozilo Crafter spet ponudimo našim strankam. Ob tem, pa bi vam na kratko predstavili še najpomembnejše produktne novosti za vozila Crafter, saj je pri tem modelu prišlo do več produktnih novosti in sprememb.

 • Novi ID.3
  Predstavitev 15.07.2023

  Novi ID. 3

  Novi električni ID. 3 prihaja v salone in ceste s popolnoma prenovljenim videzom. Izbirali boste lahko med novimi barvami, notranost pa je opremljena iz visokokakovostnih trajnostnih materialov, povsem brez živalskega izvora.

 • klima_stima
  Aktualno na servisu 21.06.2023

  Akcijska ponudba Klima? Štima!

  Akcijska ponudba Klima? Štima! strankam AC Kondor omogoča vzdrževanje klimatske naprave po ugodnejših akcijskih cenah. Poletje je čas, ko vozniki ugotovimo kako deluje klimatska naprava.

 • servis volkswagen ljubljana
  Predstavitev 08.02.2023

  Pooblaščeni servis VW in VW GV

  AC Kondor je pooblaščeni servis Volkswagen v Ljubljani - BTC. Servisne storitve za nova in rabljena vozila Volkswagen nudimo v celotnem obsegu: mali servis, veliki servis, diagnostika, in drugo.

 • menjava
  MOBILNOST IN VOLKSWAGEN 01.02.2023

  Kdaj zamenjati zimske pnevmatike za letne?

  Zakon o pravilih cestnega prometa predpisuje, da morajo biti motorna in priklopna vozila med 15. novembrom in 15. marcem, ter v zimskih razmerah, ki se pojavijo zunaj omenjenega obdobja, opremljena z zimsko opremo.

 • T-Roc v salonu
  NOVOSTI V SALONU 04.03.2022

  Novi T-Roc že v našem salonu

  Čisto novega T-Roca si že lahko ogledate v našem salonu. Sprejemamo tudi naročila na testne vožnje, ki bodo na voljo v naslednjem tednu. Več o novem T-Rocu si lahko preberete si lahko preberete na spodnji povezavi.

 • ID. 4
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 12.04.2021

  Odpeljite novega električnega ID.4 že za 240 eur na mesec

  V naš salon je prišel popolnoma  novi električni ID.4. 100 % SUV. 100% električen.

 • ID
  AKCIJA 19.02.2021

  Nakup 100% električnega vozila ID.3

  Izkoristite nakup novega električnega vozila ID.3 po posebno ugodnih pogojih.

 • Sponzorji SŽ Olimpije
  DOGODEK 11.12.2018

  Postali smo ponosni pokrovitelj SŽ Olimpije

  Ac Kondor je postal ponosi pokrovitelj hokejskega kluba SŽ Olimpija. Petim članom kluba smo včeraj slovesno predali ključe naših Volkwagnov. Ključe je ljubljanskim hokejistom predal naš direktor Gregor Švigelj. AC Kondor ponosno stopa v svet hokeja. Od sedaj se bodo lahko hokejisti varno vozili na tekme in treninge s svojimi T-Roci, Polom in Golfom.

 • Ac Kondor
  NOVO V AVTOHIŠI 24.10.2018

  Prestolnica v znamenju čokoladne pregrehe

  V soboto 20. oktobra se je v Ljubljani odvijala že 6. Čokoljana, sejem čokolade, kjer smo poleg številnih sladkih dobrot lahko videli tudi najčistejši par Volkswagnove flote avtohiše Kondor. Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani smo na ogled postavili električnega Golfa in električnega Volkswagen Upa. Sejem je do sedaj obiskalo preko 15000 ljubiteljev čokoladnih dobrot, kjer smo lahko videli kar 60 razstavljavcev iz vse Slovenije.

 • Golf R
  NOVO V AVTOHIŠI 03.10.2018

  Avtomobil z veliko začetnico

  V življenju so stvari za katere premisliš ali jih resnično potrebuješ, so stari za katere veš, da jih ne in so stvari, ki jih preprosto moraš imeti. Eden takih je Golf, Golf R, avtomobil z veliko začetnico. Veliko dobrega o najmočnejši serijski izvedenki Golfa nam je zaupal tudi prodajni svetovalec avtocentra Kondor Tadej Didovič, ljubitelj avtomobilizma in eden od lastnikov prestižne izvedenke Golfa R.

 • Grand California
  NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 13.09.2018

  Brezčasni popotnik

  Brezčasni popotnik Pred dobrim letom so pri Volkswagnu predstavili konceptno različico Californie XXl, ki je dvignila veliko prahu. Slednja je ponudila kar nekaj unikatnih tehničnih in prostorskih rešitev, ki se jih nebi sramovali niti največji proizvajalci počitniških vozil. Pred kratkim pa je na Karavaning Salonu v Dusseldorfu, Volkswagen predstavil tudi končno podobo sodobnega popotnika.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.