AC Kondor Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja AC Kondor Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. NAGRADNA IGRA OSVOJI VINJETO 2021
19.01.2021
DOGODEK

NAGRADNA IGRA OSVOJI VINJETO 2021

Splošni pogoji nagradne igre

vinjeta 2021

SPLOŠNI POGOJI:  

1. člen: Organizator: Organizator nagradne igre je AC Kondor d.o.o., Letališka 9, 1000 Ljubljana

2. člen: Namen nagradne igre: Organizator objavlja nagradno igro z namenom povečanja prodaje vinjet in povečanje prepoznavnosti oddelka prodaje vozil in servisnih pregledov.

3. člen: Trajanje in potek nagradne igre: Nagradna igra poteka od torka 12.01.2021 do vključno 26.01.2021, na Facebook strani AC Kondor d.o.o.. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 12.01.2021 do 25.01.2021 do polnoči. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajencev v torek  26.01.2021 na spletnem mestu facebook AC Kondor.

4. člen: Udeleženec nagradne igre: Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri sprejema pravila in se strinja, da bodo njegovi podatki v primeru žrebanja objavljeni na Facebook strani AC Kondor  in spletni strani www.ackondor.si ter da bo ob pozivu organizatorja posredoval podatke, potrebne za prevzem nagrade. Uporabniki sodelujejo tako, da všečkajo stran AC Kondor  in v komentarju pod fotografijo “Osvoji vinjeto” označijo tri prijatelje. Kršitelje bomo diskvalificirali. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v akciji ne morejo sodelovati. Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju AC Kondor d.o.o.

5. člen: Nagrada: V nagradnem skladu je 1 glavna nagrada – letna Vinjeta 2021 za nagradno igro. Sponzor nagrade je AC Kondor d.o.o.

6. člen: Razglasitev nagrajenca: Nagrajenec bo po končanem žrebanju, ki bo v torek 26.01.2021 razglašen na spletnem mestu  AC Kondor | FacebookNagrajenec se mora na obvestilo o nagradi odzvati in organizatorju posredovati svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov in davčno številko. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

7. člen: Prijava nagrade davčnemu organu: Ker vrednost podeljene nagrade presega 42 €, je nagrajenec dolžan posredovati svojo davčno številko. Nagrado je potrebno prijaviti v davčno osnovo v davčnem letu. Akontacijo dohodnine plača sponzor nagrade.

8. člen: Prevzem nagrade: Sodelovanje pogojujemo z osebnim prevzemom nagrade na sedežu podjetja AC Kondor d.o.o., Letališka 9, 1000 Ljubljana.Nagrajenec mora ob prevzemu nagrade predložiti osebni dokument in davčno številko. Nagrajenec ima 7 dni časa, da osebno prevzame nagrado. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:- se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, - nihče ne poda odgovora na nagradno vprašanje oz. so odgovori nesmiselni, - se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

9. člen: Žrebanje: Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja in pod nadzorom komisije, ki jo sestavljajo: - Damijan Plut, predsednik komisije – Ines Mole, član komisije – Aida Mešinović, član komisije.

10. člen: Sprememba pravil: Organizator igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vsebinski, komercialni ali tehnični vzroki.

11. člen: Obvezujoča pravila: Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z izdajo nagrade, ter za udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletnem mestu   AC Kondor | Facebook v zavihku Novice. Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti pravno službo organizatorja. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

12. člen: Mladoletnost nagrajenca: V primeru, da je nagrajenec oseba, mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

 

Ljubljana, 19.01.2021

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.